Bettina & Zsolt

"Kaptunk egy ajánlást:
Van Tolna megyében egy nagyon cuki, szőke hajú hölgy és nagyon szép szertartásokat tart.
Úúú várj, hogy is hívják?! Jaaa igen! Dobos Rita, nagyon dicsérik. Keress, rá a neten Bebi, biztosan megtalálod!
Megtaláltam. Az első telefonbeszélgetés alkalmával már nagyon szimpatikus volt. Kedves, vidám, bájos, a hangjából lehetett hallani, hogy ragyog. Már akkor tudtam, hogy jó számot hívtam. A legjobbat. Aztán találkoztunk. A valóságban is egy pozitív kisugárzású, barátságos, mosolygós hölgy fogadott minket, aki egy jó hangulatú, hosszú beszélgetés után megerősítette bennünk, hogy mindenképpen Őt szeretnénk szertartásvezetőnknek. Látszott, hogy felkészült, érdekli amit csinál és szereti is. Felvázolt nekünk egy gyönyörű képet a Nagy Napunkról, de hagyta, hogy mi színezzük ki, saját ízlésünknek, igényünknek, fantáziánknak megfelelően, hogy igazán a miénk legyen. Mindenben partner volt, ha megakadtunk segített, ha ötletünk volt nyitottan fogadta, amit elképzeltünk kérdés nélkül megvalósította. Egyáltalán nem érződött, hogy "üzletfelek" vagyunk, inkább egy baráti kapcsolathoz hasonlítható az a pár hónap, amit együtt dolgoztunk. Rita végig követte a készülődésünk pillanatait, ha valami hiányzott, próbált segíteni beszerezni, izgult, hogy minden időben meglegyen, minden olyan legyen, amilyennek megálmodtuk.
Emlékszem, nagyon mosolyogtunk, mikor az esküvő hetén a szolgáltatókkal találkoztunk és egyesével mindenki szinte szóról szóra mondta: Aaa már tudom! Hívott a szertartásvezető hölgy. Nagyon profi. Látszik, hogy kézben tartja az ügyet.
Rita rengeteg mindenben megkönnyítette a dolgunkat és a Nagy Napunkon még a vártnál is klasszisokkal jobbat kaptunk. Az általunk elmesélt történeteinkből egy gyönyörű, vidám, szívhez szóló, személyes szöveget varázsolt. Nem csak minket, de a vendégeinket is egyesével meghatotta. Jó volt később visszahallani, milyen klassz volt a szertartásunk, a hölgy mennyire szépen beszélt, az egész abszolút rólunk szólt. Ha minden évben újra összekötnénk az életünket, akkor is Őt választanánk, és jó szívvel ajánljuk minden kedves leendő férjnek és feleségnek.
Betti & Zsolti"