Esküvőszervezés

Esküvőszervezőként a két legfontosabb dolog számomra, hogy az Ifjú Pár gondtalanul, teljes szívvel-lélekkel a Nagy Nap részese lehessen, és hogy a Pár és a Násznép számára is felejthetetlen és örök emlék maradjon ez a csodálatos esemény.

Bízzák szakemberre a háttérmunkát és válasszák esküvőszervezési szolgáltatásomat! Az én feladatom az előkészületekkel és a lebonyolítással járó munka, Önöknek pedig nem lesz más dolga, minthogy vidámságukkal magukhoz öleljék vendégeiket, beszélgessenek, koccintsanak, táncoljanak és mulassanak szeretteikkel és barátaikkal!

Az első találkozás egy „technikai megbeszélés”, amelyen elmondják az elképzeléseiket, megbeszéljük, mire van szükségük, miben kérik a szakmai segítségemet. Válaszolok a felmerülő kérdéseikre és én is kérdezem Önöket, hogy minél teljesebb képet kapjak a megálmodott esküvőről. A megbeszélést követő három munkanapon belül elküldöm árajánlatomat illetve a szerződéstervezet. A szerződés aláírásával és a foglaló utalását követően a szerződés életbe lép, tehát az esküvőjük időpontját és a szerződéses időszakot lekötöttük, a rendelkezésükre állok!

ALAP „A” csomag

szervezés

Az esküvő előkészítésével kapcsolatos szervezési feladatokat tartalmazza, tehát minden olyan munkálatot, amely megelőzi a Nagy Napot.

Érdekel Részletek

ALAP „B” csomag

lebonyolítás

Az esküvő lebonyolításával kapcsolatos feladatokat tartalmazza: a már kész forgatókönyv alapján, a helyszínen koordinálom a háttérmunkát.

Érdekel Részletek

DUPLA csomag

Teljeskörű esküvőszervezés

Az esküvő előkészítésével és megvalósításával összefüggő szervezési és lebonyolítási feladatokat tartalmazza, 16 órás rendelkezésre állással a Nagy Napon.

Érdekel Részletek

EXTRA csomag

Teljeskörű esküvőszervezés és vokális szolgáltatás

3:1-ben esküvőszervezési szolgáltatás: szervezés, lebonyolítás és vokális (moderátor) szolgáltatás egy csomagban, egész napos rendelkezésre állással a Nagy Napon.

Érdekel Részletek

Rólam mondták

„Amikor megtudtuk, hogy esküvőszervező is a szakmád, egy pillanatig nem gondolkodtunk, hogy igénybe szeretnénk venni a segítségedet. Azonnal éreztük, szükségünk van rád és ez egy nagyon jó együttműködés lesz. A moderáció már csak hab volt a tortán a szertartásvezetés és esküvőszervezés mellett. Ott voltál, támogattál, segítettél, amikor kellett. Háttérbe húzódtál, amikor éppen annak volt ott a helye. Sosem volt tolakodó a véleményed. Segítőkész, ötletes, figyelmes, lelkiismeretes és összeszedett vagy. Biztos támpont voltál minden pillanatban. Számodra minden jöhet, biztosak vagyunk abban, hogy lesz megoldásod. Boldogan gondolunk vissza az esküvőnkre és még most is, hetekkel utána, rengeteg dicséretet kapsz a vendégeinktől! Mindenkiben mély nyomot hagytál. Kedves, mosolygós, csupa boldogság vagy! Öröm minden Veled töltött idő! Köszönjük, hogy ott voltál velünk! Csak azt kívánjuk, őrizd meg azt a csodát, amely benned rejlik!”

– Csilla és Krisztián, 2021.

hr

Ajánlatkérés

Remélem, hogy a weboldalamon olvasottak felkeltették érdeklődésüket! Forduljanak hozzám bizalommal az alábbi űrlap kitöltésével vagy elérhetőségeim bármelyikén!