EXTRA csomag

Teljeskörű esküvőszervezési- és vokális (moderátor) szolgáltatás

Ez a csomag 3:1-ben, hiszen mindent tartalmaz, amit a DUPLA csomagban és a MODERÁTOR csomagban kínálok, s mindezt egész napos rendelkezésre állással, 0-24 órában! Valamennyi szervezési-előkészítési feladatot ellátom, a Nagy Napon jelen vagyok minden feladatnál és programelemnél, az építéstől a bontásig,  irányítom és felügyelem a háttérmunkát, valamint moderátorként támogatom az eseményt.

Esküvőszervezőt, koordinátort és vokális szolgáltatót kapnak egy személyben!

A csomag tartalmazza:

A csomag ára 395 000 Ft*.

*érvényes a 2024. szeptember 15-ig lekötött esküvőkre/szerződésekre

Ajánlatkérés

Az első találkozás egy díjmentes „technikai megbeszélés”, amelyen elmondják az elképzeléseiket, megbeszéljük, mire van szükségük, miben kérik a szakmai segítségemet. Válaszolok a felmerülő kérdéseikre és én is kérdezem Önöket, hogy minél teljesebb képet kapjak a megálmodott esküvőről. A megbeszélést követő három munkanapon belül elküldöm árajánlatomat illetve a szerződéstervezet. Amennyiben elfogadják, a szerződés aláírásával és a foglaló utalását követően a szerződés életbe lép, tehát az esküvőjük időpontját és a szerződéses időszakot lekötöttük, a rendelkezésükre állok!

Remélem, hogy a weboldalamon olvasottak felkeltették érdeklődésüket! Forduljanak hozzám bizalommal az alábbi űrlap kitöltésével vagy elérhetőségeim bármelyikén!