Galéria

Enikő & Ottó

"Kedves Rita!
Szeretnénk megköszönni neked az esküvőnk gyors és precíz lebonyolítását, moderálását, ezzel a mi vállunkról levéve nagyon sok terhet! Köszönjük, hogy az esküvőnk utolsó pillanatáig ott voltál és mindenben segítettél, számíthattunk rád! A mi történetünkre szabva a szertartás szövegét, igazán érzelmes, de jó hangulatú szertartást hallhattunk mi és násznépünk is, amire mindig emlékezni fogunk!
Szívből ajánlunk mindenkinek téged!
Ölelünk: Enci és Ottó"

Tovább

Bernadett & Gábor

"'Minden szó fontossá lesz, minden mozdulás sokat jelentővé, ahol szíved verését egyező szívverés viszonozza, érzésedet kölcsönös érzés, szeretet szeretetedet…' (Kármán Imre) "

Tovább

Krisztina & Zalán

"Kedves Rita!
El se tudjuk mondani, hogy mennyire örülünk annak, hogy Te tartottad Nekünk a szertartást. Az esküvőt megelőző beszélgetésekkor éreztük, hogy a nagy napon a szertartással kapcsolatban nem kell izgulnunk, mert tökéletes lesz és ez így is történt. Nagyon jó volt hallgatni a történetünket Tőled. A
rokonoknak, barátainknak nagyon tetszett, hogy milyen vidám és egyben megható volt (többen sírtak is) az egész ceremónia, amit nekünk tartottál. Szeretnénk Neked még egyszer megköszönni a rengeteg segítséget és azt, hogy egy olyan emléket adtál Nekünk, amire mindig örömmel fogunk visszagondolni mindannyian, akik ott voltunk.
Sok szeretettel gondolunk Rád!
Kriszti&Zalán"

Tovább

Rita & Zoltán

"A számunkra legfontosabb napra készülve izgatottan vártuk a szertartást, és nem kellett csalódnunk. Rita tökéletes beszédkészségével gyönyörű, felejthetetlen, és egyben megható szertartást bonyolított le. Az előkészületekben is odaadóan segített. Remek választás volt. Ha esküvőt tervezel, Ő a legjobb választás!"

Tovább

Gyémánt Szertartás

"60. házassági évforduló, Gyémánt Szertartás - Katalin és László meglepetés ajándékként megerősítő szertartást kapott a Családtól. Köszönöm a felkérést, megtiszteltetés és öröm volt számomra! Tolsztoj egyik regényének sorai illenek talán ide leginkább, melyeket a friss házas Levin gondolatairól írt: „Lépten-nyomon azt tapasztalta, amit az az ember, aki a tavon egy csónak sima, boldog futásában gyönyörködik, utána pedig maga ül be a csónakba. Nem elég, azt látta, nyugodtan ülni és nem fészkelődni, neki kell látnia, nem feledve egy percre sem, hogy hová tart, hogy a lába alatt víz van, hogy evezni kell, hogy a gyakorlatlan kéz belesajdul, s hogy csak nézni könnyű, de csinálni, ha igen örvendetes is, nagyon nehéz.”
Van, akiknek sikerül, mert szívükben végtelen a szeretet."

Tovább

Evelin & Dániel

"Egy igazi profival álltunk szemben Rita személyében! Hálásak vagyunk neki, amiért ilyen nagy figyelmet fordított ránk, mind felkészüléskor, mind pedig a nagy napunkon. Bármire szükségünk volt, a segítségünkre volt! Nagyon egyedi és személyre szabott szertartást vezényelt le, ezért csak ajánlani tudjuk minden párnak! Köszönjük, hogy szebbé tetted a napunkat!
Evelin és Dani"

Tovább

Kinga & Sándor

"A legjobb döntésünk volt Ritát választani szertartásvezetőnek! Az elejétől kezdve csak azzal foglalkozott, hogy pontosan olyan legyen a szertartás, amilyennek szeretnénk. Teljes odafigyeléssel és időt nem sajnálva hallgatta végig a megismerkedésünk történetét, ha problémába ütköztünk a szervezésnél, arra törekedett, hogy megoldjuk és úgy legyen minden, ahogy elképzeltük. Rita a teljes szertartást kézben tartotta és felügyelte, a szolgáltatókkal tökéletes összhangba hozott mindent. A vendégek is imádták, a ceremónia egyszerre volt megható és szórakoztató. Szívből tudjuk őt ajánlani minden házasulandó párnak! :) "

Tovább

Lilla & Dezső

"Kedves Rita!
Több, mint egy hónap telt el az esküvőnk óta, de még mindig élénken él az emléke bennünk. Hála annak a különleges, értő figyelemnek, amivel felénk fordultál a szervezés ideje alatt, az esküvőnk csodálatos és igazán személyes volt, minden pillanata a miénk. Mintha még azt is megkomponáltad volna a magad érzékenységével, amire talán nincs is ráhatásod, fantasztikus időnk volt, még egy pillangó is vissza-visszajárt hozzád, mikor éppen a köszönetünket tolmácsoltad a nagyszüleinknek, akik már nem ülhettek ott köztünk. Köszönünk mindent, és sok-sok szép esküvőt kívánunk Neked! :)
Szeretettel, Lilla és Dezső"

Tovább

Kitti & Emil

"Kedves Rita!
Nagy meglepetés volt számunkra, hogy már az első találkozásunk alkalmával könnyedén megnyíltunk Neked. Jó élmény volt, ahogy a beszélgetés során figyelmesen végigvezettél minket a kapcsolatunk történetén. Hálásak vagyunk amiért megérezted azt az egyensúlyt, hogy az esküvői szertartásunk egyedi legyen és rólunk szóljon, de mégse annyira, ami számunkra már kényelmetlenül kitárulkozó lett volna.
Nagyon köszönjük a hozzánk passzoló, megható és szép szertartást!
Kitti & Emil"

Tovább

Dóri & Mike

"Még most is - így 5 hét után - libabőrös vagyok, ha visszagondolok arra, amit akkor éreztem, amikor Rita beszélt hozzám, hozzánk, a legszűkebb családi körünkhöz, a legjobb barátainkhoz. Gyomrom a torkomban, de közben lebegek a fellegekben, szédülve a boldogságtól, na persze úgy, hogy folyamatosan próbálom minden könnyemet észrevétlenül lenyelni. Mindig is tudtuk, hogy Rita profi, mivel mindegyik megbeszélésünk, személyes találkozónk nagyon jól sikerült, viszont soha nem gondoltam arra, hogy ennyire nagyon de nagyot fog “ütni”, ennyire nagyon mélyre fog hatni Rita szövege. Amit nekünk írt. Amit rólunk írt. Minden egyes percet és mondatot úgy éltünk át, mint eddig még semmit, és ezért mérhetetlenül nagy hálát és tiszteletet érzünk feléd, Rita. Nagyon de nagyon köszönjük, hogy a nagyon sok szuper és profi szolgáltató mellett Te egy csodává varázsoltad életünk legszebb és legboldogabb napját!"

Tovább

Éva & Jan Marten

"Rita nagyon segítőkész és figyelmes volt. Profizmusa megkönnyítette az esküvői előkészületeket, kedvessége biztosította a nyugalmunkat, egyedileg megírt szövege pedig abszolút személyessé és különlegessé tette a ceremóniát. Tolmácsunkkal és a többi szolgáltatóval is remekül dolgozott együtt. A legjobb döntés volt őt választanunk szertartásvezetőnek."

Tovább

Boglárka & Dávid

"Drága Rita!
Egy igazi Kincs vagy!
Amit Te csinálsz: a figyelmességed, kedvességed, alkalmazkodó képességed, munkamorálod olyan megnyugtatást és megerősítést tud adni, amelyre minden jegyespárnak szüksége lenne a rohanó hétköznapok, a szervezés, a várakozás feszültsége alatt… Hát még a nagy napon!
Köszönjük, hogy megismerhettünk, hogy Téged választhattunk, az időt, energiát, amit arra szántál, hogy Te is megismerj minket, és ezáltal, eltekintve a szokványos “sablon” esküvői szövegektől, egy igazán egyedi és személyre szabott szertartást kaphattunk.
Örülünk, hogy részese voltál a mi igazán mókásra, varázslatosra és egyben meghatóra sikeredett esküvőnknek, és ezáltal egy kicsit az életünk része is lettél, amit sosem felejtünk el!
Bogi és Dávid"

Tovább

Anita & Dénes

"Kedves Rita!
A szombati napon a déli óráktól kezdve csőstül jöttek azok a nem várt események, amik miatt a vendégvárásra felzaklatva, megfáradva és jókora késéssel érkeztünk. Bevalljuk, aggódtunk, hogy mi lesz a mi nagy napunkból. A hatalmas rohanásban azonban a szertartás kezdetével úgy éreztük, minden csendes, és mi megérkeztünk. Amint meghallottuk a hangodat, minden kitisztult.
Örültünk, hogy nem ismertük előre a beszédedet, minden mondatát boldogan és izgatottan vártuk, ahogy a násznép is. Pont olyan kedvesre és viccesre sikerült, mint ahogyan azt megálmodtuk. Sokan kérdezték, hogy mi a módja az ilyen egyáltalán nem sablonos szertartásnak, mert eddig még hasonlót sem láttak. A továbbiakban pedig mellénk állt a szerencse: Miksa életében kb. ötödször átaludta az éjszakát. A vacsora, a kiszolgálás, a táncunk, a különböző játékok is mind nagyon jól sikerültek, a zenekar pedig óriásit alkotott. Így történhetett, hogy hajnali ötkor még csaknem harmincan a tánctéren voltunk. Sokan életük legjobb lakodalmaként emlegetik azóta ezt a napot.
Azt szokták mondani, hogy a násznép akkor érzi jól magát, ha az ifjú pár is. Ezt Te alapoztad meg nekünk, és nagyon hálásak vagyunk érte.
Még egyszer nagyon szépen köszönjük, egyszerűen tökéletes volt! Az egész esküvői készülődésben is a Veled való beszélgetés volt a legkellemesebb részlet.
A legnagyobb szeretettel gondolunk Rád:
Anita és Dénes"

Tovább

Anita & Matthias

"Kedves Rita,
már az első telefonbeszélgetésünk meggyőzött arról, hogy Téged válasszunk, és ez az érzés a későbbiekben csak tovább erősödött.
Hatalmas köszönettel tartozunk Neked, nagyon nagy szereped volt abban, hogy ez a nap nemcsak nekünk, hanem a vendégeinknek is emlékezetes marad. Egyszeri és megismételhetetlen élmény. Megható, vicces, meghitt és nagyon személyes. Minden pillanata tökéletes volt.
Köszönjük Pannának is a német vendégeink nevében is!
A legjobb döntés volt, hogy Téged/Titeket választottunk :)
Anita & Matthias"

Tovább

Zsuzsanna & Máté

"Rita már az első találkozás alkalmával elnyerte a szimpátiánkat, kedves és segítőkész személyiség. A közös beszélgetés alkalmával úgy repültek el az órák, mintha egy régi baráttal futottunk volna össze... A szertartásra írt beszéde nagyon megható volt, tele érzelmekkel, és felelevenítette a régi emlékeinket... Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!"

Tovább

Dóra & Máté

"Nagyon örülünk, hogy Ritát választottuk. Beszélgetésünk során figyelmesen hallgatta közös életünk történetét, ami alapján egy igazán személyes hangvételű és szívhez szóló szertartást vezetett le. Ezt vendégeink visszajelzései is megerősítették, megható volt mindannyiunk számára."

Tovább

Maya & Koppány

"Szívből ajánljuk Ritát! Az egész folyamat során profi, alapos és figyelmes volt. A lénye kedvességet, megbízhatóságot és nyugalmat árasztott. A mi igényeinkre és történetünkre szabta a szertartást és a beszédét, ezzel olyan őszinte, igaz, és érzelmes pillanatokat okozva, amikre tényleg egy életen át emlékezni fogunk. Vendégeink szerint is az egyik legszemélyesebb és legmeghatóbb szertartás volt, amin eddig részt vettek.
Nagyon köszönjük, Rita!"

Tovább

Bettina & Zsolt

"Kaptunk egy ajánlást:
Van Tolna megyében egy nagyon cuki, szőke hajú hölgy és nagyon szép szertartásokat tart.
Úúú várj, hogy is hívják?! Jaaa igen! Dobos Rita, nagyon dicsérik. Keress, rá a neten Bebi, biztosan megtalálod!
Megtaláltam. Az első telefonbeszélgetés alkalmával már nagyon szimpatikus volt. Kedves, vidám, bájos, a hangjából lehetett hallani, hogy ragyog. Már akkor tudtam, hogy jó számot hívtam. A legjobbat. Aztán találkoztunk. A valóságban is egy pozitív kisugárzású, barátságos, mosolygós hölgy fogadott minket, aki egy jó hangulatú, hosszú beszélgetés után megerősítette bennünk, hogy mindenképpen Őt szeretnénk szertartásvezetőnknek. Látszott, hogy felkészült, érdekli amit csinál és szereti is. Felvázolt nekünk egy gyönyörű képet a Nagy Napunkról, de hagyta, hogy mi színezzük ki, saját ízlésünknek, igényünknek, fantáziánknak megfelelően, hogy igazán a miénk legyen. Mindenben partner volt, ha megakadtunk segített, ha ötletünk volt nyitottan fogadta, amit elképzeltünk kérdés nélkül megvalósította. Egyáltalán nem érződött, hogy "üzletfelek" vagyunk, inkább egy baráti kapcsolathoz hasonlítható az a pár hónap, amit együtt dolgoztunk. Rita végig követte a készülődésünk pillanatait, ha valami hiányzott, próbált segíteni beszerezni, izgult, hogy minden időben meglegyen, minden olyan legyen, amilyennek megálmodtuk.
Emlékszem, nagyon mosolyogtunk, mikor az esküvő hetén a szolgáltatókkal találkoztunk és egyesével mindenki szinte szóról szóra mondta: Aaa már tudom! Hívott a szertartásvezető hölgy. Nagyon profi. Látszik, hogy kézben tartja az ügyet.
Rita rengeteg mindenben megkönnyítette a dolgunkat és a Nagy Napunkon még a vártnál is klasszisokkal jobbat kaptunk. Az általunk elmesélt történeteinkből egy gyönyörű, vidám, szívhez szóló, személyes szöveget varázsolt. Nem csak minket, de a vendégeinket is egyesével meghatotta. Jó volt később visszahallani, milyen klassz volt a szertartásunk, a hölgy mennyire szépen beszélt, az egész abszolút rólunk szólt. Ha minden évben újra összekötnénk az életünket, akkor is Őt választanánk, és jó szívvel ajánljuk minden kedves leendő férjnek és feleségnek.
Betti & Zsolti"

Tovább

Anett & Péter

"Az esküvőnk szervezése rövid és intenzív időszak volt. Ebben a forgatagban kerestünk meg Téged, mint szertartásvezetőt. A személyes beszélgetésünk alkalmával mindketten megnyugodtunk, elengedtük a nyomást, csupa kellemes emlék és érzés árasztott el minket a kérdéseidre válaszolva. A beszámolónk általad vált tökéletes szöveggé és élménnyé a vendégeink számára, akik ezáltal jobban megismerhettek minket és a történetünket. A szertartásunk így végtelenül szeretetteljes, őszinte és vicces volt. Köszönjük!!!
Anett és Peti"

Tovább

Petra & Victor

"A romantika a lélek megédesítője - hangzott el Ritától a szertartás zárásaként, mely idézet párom szülőhazájából való. S ha ez így van, akkor mi azt mondanánk: Rita a szertartások megfűszerezője. Rátermettsége, pozitív kisugárzása, igényes megjelenése, mosolya és közvetlensége teljes egésszé tette az általunk megálmodott egyedi szertartást, mely csak rólunk, a kapcsolatunkról és a közös élményeinkről szólt. Teljesen magunkénak érezhettük. Rita minden apró részletre figyelt, még a helyszínt, a dekorációt is ellenőrizte, hogy minden tökéletes legyen. Köszönjük neki azt az odaadást, energiát, melyet ráfordított a szertartásunk egyedivé tételéhez, s lányának külön köszönettel tartozunk a zene szolgáltatásáért. Minden jót kívánok nektek! Még egyszer köszönjük, hogy a miénknek érezhettük azt a kis időt is.
Petra és Victor"

Tovább

Fruzsina & Zoltán

"Kedves Rita!
Már az első telefonbeszélgetésünk alkalmával nagyon szimpatikusnak találtalak, hisz ekkor még csak én beszéltem veled. Ami később, a levelezés, videochat majd a személyes találkozó alkalmával még jobban be is igazolódott számunkra. Nagyon tetszett, hogy iszonyú precíz, részletes, türelmes és kedves vagy. Csodálatos szöveget írtál, az akkori lelki állapotunk ellenére is sikerült kimazsoláznod azokat a dolgokat, amitől a szöveg igazán “mi”vagyunk. Köszönjük neked a személyre szóló beszédet valamint szülőköszöntőt!
Fruzsi és Zoli"

Tovább

Csilla & Krisztián

"Egy évig hordoztalak a telefonomban, mint első támpont a tamási esküvőnk kapcsán. Minden egyes találkozó és beszélgetés csak megerősített minket: Te vagy az, akit a szertartásunkon, a szeretteink körében szeretnénk tudni. Tökéletesen átadtad a családunknak és a barátainknak a történetünket, az érzéseinket és legfőképpen hálánkat. Végtelenül pozitív és bájos kisugárzás, elegáns és nőies megjelenés, kedvesség, figyelmesség és tisztelet jellemez Téged. Hálásak vagyunk, hogy megtaláltunk és végül egy Tamásitól távolabb eső helyszínre is elkísértél minket."

Tovább

Zsófia & Zoltán

"Drága Rita!
Nagyon szépen köszönjük azt a csodát, amit a szertartásunkra varázsoltál.
Már az első telefonbeszélgetésünk alkalmával tudtam, hogy jól döntöttünk, amikor Téged választottunk.
Köszönjük, hogy mindig elérhető voltál számunkra, segítettél, támogattál minket, hogy minden ötletünket igyekeztél megvalósítani. A szertartásunk a lehető legszebb, legmeghatóbb volt, amire kellő bizonyíték, hogy mindenkinek könnyet csaltál a szemébe. Egy remek embert ismertünk meg személyedben!
Köszönünk neked mindent!
Zsófia és Zozó"

Tovább

Lívia & Attila

"Rita már az első telefonbeszélgetés során nagyon megnyerő volt. Minden alkalommal, mikor beszéltünk, vagy személyesen találkoztunk, elvarázsolt minket. Nagyon megszerettük őt, és hálásak vagyunk neki, hogy felejthetetlenné, és ami a legfontosabb, különlegessé és végtelenül meghatóvá varázsolta a szertartásunkat. Kedvességével és bájával mindenkit lenyűgözött. A beszédével pedig egy csodát hozott létre a nagy napunkon, egy olyat, amit garantáltan senki sem felejt el. Köszönjük, Drága Rita!"

Tovább

Andrea & Zoltán

"Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönjük, hogy a nagy napunkon mellettünk voltál, amiben tudtál segítettél, egészen az utolsó pillanatig. Amire nekünk nem jutott időnk, Te azt is megoldottad.
Köszönjük a személyreszóló beszédet is, ami humoros és megható is volt egyben, szebb már nem is lehetett volna!
Örülünk, hogy téged választottunk, köszönünk mindent!
Andi & Zoli"

Tovább

Lívia & György

"Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönjük, hogy a csodás napunknak részese voltál. Igaz, ez egy megerősítő, mini szertartás volt, de annál meghittebb. Csodás beszédet és szülőköszöntőt írtál, meg is hatódott mindenki..., de ez is volt a cél! A személyiséged és a kisugárzásod megadta a szertartás hangulatát.
További sok sikert, és nagyon köszönünk mindent!
Gyuri és Lívia"

Tovább

Melinda & Viktor

"Kedves Rita!
Neked köszönhetően az esküvőnk egy valódi csodává változott! A násznép és mi is együtt sírtunk és nevettünk. Ennél meghittebb és személyesebb élményben még nem volt részünk. Nagyon szépen köszönjük, hogy segítettél megvalósítani egy nagy álmunkat! További sok sikert és örömet kívánunk a munkádhoz!
Üdvözlünk szeretettel: Melinda és Viktor"

Tovább

Virág & Ottó

"Már először, amikor telefonon beszéltünk, éreztem, hogy egy hullámhosszon vagyunk.
Te voltál az utolsó reményünk, hogy egy szép kerek szertartásunk legyen.
Nagyon örültünk mindketten, hogy téged ajánlottak.
Az egész felkészülésedet, ami sajnos miattunk nem volt túl sok idő, úgy éreztük, a lelkiismeretesség és a precizitás jellemzi. A személyes találkozón repült az idő, pedig legalább két órát beszélgettünk hármasban. Nekem nagyon sokat jelentett ez, nagyon jó érzés volt kimondva feleleveníteni újra Ottóval a közös élményeinket, megoldott nehézségeinket, régi gyermekkori emlékeinket.
Mikor eljött a nagy nap, egy cseppet sem izgultam. A szeretet és a nyugalom vette körül az egész szertartást, aminek a középpontjában mi voltunk. Olyan részletes volt, személyes és kerek, amit mindenki a jelenlévők közül kicsit úgy élhetett meg, mintha személyesen ott lett volna velünk eddigi életünk főbb eseményein. Megható volt, de nem egy erőltetett csöpögős beszéd, hanem ami kellőképpen elgondolkodtatott minket és a násznépet az igazi értékekről.
Nagyon szépen köszönjük neked Rita, hogy ilyen kerekké, egésszé tetted számunkra a Nagy Napunkat, amire örökre emlékezni fogunk!"

Tovább

Fatime & Márton

"Különleges esküvőre készültünk, az sem véletlen, hogy Ritát kértük fel szertartásvezetőnek. Személyisége, kisugárzása, a személyre szabott beszéd megerősített bennünket abban, hogy jó döntés volt. Köszönjük a csodás, megható szertartást, és hogy szebbé varázsolta e jeles napunkat!"

Tovább