Vokális szolgáltatás / moderátor csomag

Esküvő moderátor

Fotó: Kárpáti Gábor

Ha fontosnak tartják, hogy egy szakember megfelelően kommunikálja a rendezvényt, és vendégeik otthonosan érezzék magukat, válasszák a moderátor szolgáltatást! Azoknak ajánlom, akik sem vőfélyt, sem ceremóniamestert nem szeretnének felkérni, de érzik, hogy vokális szolgáltatás nélkül elveszett és gazdátlan lesz ez a fontos nap. Műsorvezetőként konferálom az eseményeket, tájékoztatom, koordinálom a násznépet, és mindenki számára elérhető segítség vagyok, így nem Önöknek kell egész este készenlétben állni, ha egy programelem következik, vagy valamilyen kérés felmerül. A moderátor, bár jól bánik a mikrofonnal, mégsem szerepel, hanem keretbe foglalja és becsomagolja a Nagy Napot. Udvarias, kedves, finom, elegáns, humoros, barátságos, jól kommunikál, a helyzetnek megfelelően kreatívan és ízlésesen reagál, egyszóval olyan, mint egy jó házigazda. Tehermentesíti, helyettesíti és képviseli az Ifjú Párt, úgy, hogy mindvégig ők a főszereplők.

A csomag tartalmazza:

 • szükséges megbeszélések telefonon, e-mailen, skype-on és személyesen
 • a rendezvény részleteinek és programelemeinek tisztázása, az elképzelések megbeszélése
 • a moderátor forgatókönyv elkészítése és egyeztetése
 • végleges egyeztetés legkésőbb az esküvő előtti héten
 • rendelkezésre állás 8 óra időtartamban a vendégvárástól a menyasszonytánc végéig
 • a helyszínre a vendégvárás előtt legalább egy órával érkezem
 • egyeztetés és együttműködés a helyszínen jelenlévő szolgáltatókkal
 • „háziasszonyi feladatok” ellátása:
  • vendégek fogadása, köszöntése érkezéskor
  • vendégek tájékoztatása a rendezvény alatt
  • elköszönés a távozó vendégektől, köszönetnyilvánítás a Pár nevében
  • a rendezvény alatt adódó kérések teljesítése, felmerülő problémák megoldása
 • az egyes programelemek felkonferálása: szertartás, fotózás, vacsora, nyitótánc/első tánc, torta, menyasszony/menyecsketánc és ajándékozás, éjféli vacsora
 • igény szerinti egyéb elemek felkonferálása (pl. vendégek beszédei, köszöntők)
 • a násznép bevonása, „irányítása”, összefogása az egyes programelemeknél.

A csomag ára 165 000 Ft.

Rólam mondták

"Az esküvőnk modern volt és hagyományoktól mentes, ezért vőfély vagy ceremóniamester helyett valami mást szerettünk volna. Rita - a szertartásvezetőnk - már az első találkozás során annyira szimpatikus volt, hogy félig-meddig komolyan megkérdeztük Tőle, lenne-e a moderátorunk, ő pedig szinte gondolkodás nélkül igent mondott. A mi esküvőnk volt az első ilyen megbízása és azt kell, hogy mondjam: nem lehetnék hálásabb és elégedettebb. Mindent kézben tartott, rengeteg terhet és feladatot levett a vállamról. Egész nap velünk volt és mindenben azonnal a segítségünkre sietett, ha úgy adódott. Végtelenül kedves, precíz, rugalmas, profi és megbízható. A nagy napunk része lett, akárcsak egy közeli barát, vagy rokon. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mint moderátort!"

- Lívia és Attila, 2021.

"Azonnal éreztük, szükségünk van rád és ez egy nagyon jó együttműködés lesz. Ott voltál, támogattál, segítettél, amikor kellett. Háttérbe húzódtál, amikor éppen annak volt ott a helye. Számodra minden jöhet, biztosak vagyunk abban, hogy lesz megoldásod. Kedves, mosolygós, csupa boldogság vagy! Öröm minden Veled töltött idő! Köszönjük, hogy ott voltál velünk!"

- Csilla és Krisztián, 2021.

"Kedves Rita!
Szeretnénk megköszönni neked az esküvőnk gyors és precíz lebonyolítását, moderálását, ezzel a mi vállunkról levéve nagyon sok terhet! Köszönjük, hogy az esküvőnk utolsó pillanatáig ott voltál és mindenben segítettél, számíthattunk rád!
Szívből ajánlunk mindenkinek téged!
Ölelünk:? Enci és Ottó"

- Enikő és Ottó, 2023.

hr

Ajánlatkérés

Az első találkozás egy díjmentes „technikai megbeszélés”, amelyen elmondják az elképzeléseiket, megbeszéljük, mire van szükségük, miben kérik a szakmai segítségemet. Válaszolok a felmerülő kérdéseikre és én is kérdezem Önöket, hogy minél teljesebb képet kapjak a megálmodott esküvőről. A megbeszélést követő három munkanapon belül elküldöm árajánlatomat illetve a szerződéstervezet. Amennyiben elfogadják, a szerződés aláírásával és a foglaló utalását követően a szerződés életbe lép, tehát az esküvőjük időpontját és a szerződéses időszakot lekötöttük, a rendelkezésükre állok!

Remélem, hogy a weboldalamon olvasottak felkeltették érdeklődésüket! Forduljanak hozzám bizalommal az alábbi űrlap kitöltésével vagy elérhetőségeim bármelyikén!